Ηράκλειο: Οι δυο υπουργοί παρανόμησαν μπροστά στο φακό!- Όχι, ούτε συλλήψεις ούτε πρόστιμα, όπως στην “πλέμπα”! (φωτο)

Τελικά στην Ελλάδα με τους κυβερνητικούς της ΝΔ που έχουμε μπλέξει, ισχύει το ότι οι νόμοι υπάρχουν μόνο για τον άλλο, την κοινωνία, τον πολίτη, τον λαό, την “πλέμπα”… Μας το λένε κατάμουτρα και μας το δείχνουν συχνά – πυκνά οι κυβερνώντες, με πρώτο (και χειρότερο) τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη (Ικαρία, Πάρνηθα κα) και την αδερφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, που δεν την κρατάει κανείς νόμος και απόφαση από το να πάει Πάσχα στην Κρήτη, όπως δήλωσε με θράσος.

Στην Κρήτη καθημερινά σχεδόν η αστυνομία ανακοινώνει συλλήψεις και βαριά πρόστιμα για συγκεντρώσεις 9 και πάνω ατόμων μέσα… σε σπίτια. Αφήστε που αυτό από μόνο του είναι παράνομο, να εισβάλλει δηλαδή η αστυνομία, χωρίς ένταλμα και χωρίς εισαγγελέα, σε σπίτια. Πάντως στις περιπτώσεις αυτές, ο ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής του σπιτιού πληρώνει 3.000 ευρώ πρόστιμο, συχνά συλλαμβάνεται, και οι υπόλοιποι πληρώνουν πρόστιμο από 300 ευρώ.

Δείτε τώρα τι έγινε στις χθεσινές συναντήσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για τους Δασικούς Χάρτες, παρουσία δυο μελών της κυβέρνησης, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του υφυπουργού Αθλητισμού. Σημειώστε ότι εδώ και 14 σχεδόν μήνες όλες οι συναντήσεις, συνεδριάσεις οργάνων κάθε επιπέδου και προέλευσης, γίνονται μόνο με τηλεδιάσκεψη.

Στη συνάντηση με τους δημάρχους, στην ίδια αίθουσα, μετράμε μόνο από τις φωτογραφίες, 21 άτομα! Μπορεί δηλαδή να ήταν και παραπάνω και να μην καταγράφηκαν! Δείτε, αφού θυμηθούμε ότι το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο η αστυνομία εισέβαλε σε σπίτι που γινόταν γιορτή με 21 νέους, συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, της επέβαλε 3.000 ευρώ πρόστιμο και από 300 στους υπόλοιπους.

Μετράμε γύρω από το τραπέζι 16 άτομα. Και πίσω τους άλλα 5. Χωρίς – είναι εμφανές- καν αποστάσεις!

Ανάλογες παράνομες πράξεις σημειώθηκαν και στις άλλες δυο συναντήσεις υπουργού και υφυπουργού, τόσο με τους βουλευτές όσο και με τους αγρότες.

Δείτε:

Με τους βουλευτές, 14 άτομα (και δεν είναι καν όλοι βουλευτές), χωρίς να μπορούμε να διακρίνουμε τους επιπλέον που προφανώς βρίσκονταν στην ίδια αίθουσα.

Με τους αγρότες, 15 άτομα, χωρίς καν να φαίνεται ολόκληρο το τραπέζι, ούτε η αίθουσα!

ImageOnline / Στέφανος Ραπάνης

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Οι δυο υπουργοί παρανόμησαν μπροστά στο φακό!- Όχι, ούτε συλλήψεις ούτε πρόστιμα, όπως στην “πλέμπα”! (φωτο)”

  1. Μαρια Τρουλινου

    Ειναι και ο Σωκρατης Βαρδακης αλλα δεν φαίνεται πολυ καλα στις φωτογραφίες

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί